Schrijven

Boreling

Na een eenzame kindertijd in een gezin waar conflicten uit de boze zijn vindt de jonge tiener Maarten steun en kameraadschap bij een leraar van zijn lagere school. De prijs die hij daarvoor betaalt is hoog. In de jaren erna verwerkt hij met horten en stoten de pijnlijke gebeurtenissen. Maar is het echt voorbij?

Proeflezers over Boreling:
Een dijk van een debuut
Een adembenemend goed verhaal
Van iets lelijks heeft de schrijver iets prachtigs gemaakt, waanzinnig knap
Diep onder de indruk
Het leest als een trein die maar door dendert
Het eerste boek dat ik in één ruk heb uitgelezen

Ik ga nu eerst drie weken bijkomen

Bioromangrafie
Boreling

Bioromangrafie

Wat is het nou, een autobiografie of een roman?’ Een goede vraag die mij vaker wordt gesteld. Ik ben er nog niet uit. Nou ja, deels wel, want een autobiografie is het zeker niet. Boreling is persoonlijk, maar stijgt uit…

Amélie (2013)
Boreling

Amélie (2013)

‘Pap, zou ze dit leuk vinden? Of nee, wacht!’ Sanne is een gevoelig en sociaal meisje, altijd al geweest. Ze zal nooit vergeten een cadeautje te regelen als er iemand jarig is. Als klein kind al kon ze daar dagenlang…


Stukkies

Door de jaren heen heb ik voor allerlei media columns geschreven. Ook schrijf ik over dagelijkse dingen, maak ik mij druk over De Toestand In De Wereld en zo meer.

Rood
De Wereld

Rood

Ik doe niet meer mee. We zijn lang genoeg misleid. Als makke schapen volgen we wat ons door de machthebbers opgedragen wordt. Vijf minuten onderzoek was genoeg om hun blablabla te ontmaskeren. Stoppen voor een rood verkeerslicht is totale flauwekul….